Daglig renhold
Vi kan levere daglig renhold av deres lokaler. Daglig renhold kan utføres etter ønsket renholds frekvens.
Hovedrengjøring

Vi kan levere hovedrengjøring av deres lokaler. Dette omfatter grundig rengjøring av vegger, gulv, tak, skilleglass/vinduer, lysarmatur og er en viktig del av det totale renholdet. Vi anbefaler at man setter opp en plan på hvor ofte man ønsker hovedrengjøring gjennomført.
Ulike lokaler har ulike behov og man anbefaler en årlig hovedrengjøring på lokaler som bla. Toaletter/dusj, garderober, kjøkken/kantiner og barnehage. Vi har bred erfaring innen hovedrengjøring og kan gjennomføre befaringer og komme med forslag til årsplan.
Gulvbehandling

Vi utfører følgende gulv behandlinger: 
- Skuring og boning av vinyl, linoleum og steingulv - Twister behandling av steingulv (Sliping og polering) - Sliping og oljing av tregulv.
Fasade- & vinduspuss

Vi har lang og bred erfaring innen fasaderenhold & vinduspuss. Vi har blant annet rengjort flyplasser, store kontorbygg og andre type bygg. Vi innehar de nødvendige kompetanser og utstyr til å utføre store og små oppdrag.
Tepperens

Rens av teppegulv.
Møbelrens

- Rens og behandling av skinnmøbler og stoff møbler.
Konsulenttjenester innen renhold

Etter 25 års erfaring i renholdsbransjen og med bla. driftsansvar for ett av Norges største renholdsoppdrag har vi opparbeidet oss bred erfaring innen drift, renholdsplanlegging, tilrettelegging og igangsetting av renholdsoppdrag Vi tilbyr renholdsplanlegging med skreddersydde løsninger tilpasset deres behov.
Organisering med forslag til stillingsstørrelser og ledelse
Utarbeidelse av renholdsplaner
Igangsetting og oppfølging av renholdsoppdrag
Hygieneartikler

Vi leverer Komplette hygiene løsninger med hygiene papir, såpe, desinfeksjons midler og lignende. Her kan man velge alt fra Basic til Premium kvalitet. Vi kan levere følgende merker. Katrin, Tork, Lotus, Antibac og DEB.
Back to Top